Първоначално публикувано от skino
Като начало разгледай другите теми по този въпрос, ако не си го направил.
Имай в предвид, че хората тук са доста пристрастни към тази марка.
И също имай в предвид, че повечето от тях няма да сменят марката и винаги ще карат алфа.
Иначе, Да чупи се колата. Повече от други коли,
Зависи, от шофера, майстора, и частите който купуваш за нея.
Доста зависи от късмета при покупката на колата, което важи и при другите марки де.
Но повечето майстори с които съм говорил (и не карат алфа), са ми казвали, че е хубава кола но не е за нашите пътища, което можеби е много вярно, но коя кола е за тези пътища?
Ниска и твърдо вози, което си е предимство при по-екстремно каране.
Та, и да има грам истина в хорските прикаски, че колата се чупи, ако ти харесва и ти доставя удоволствие, какво то ти казват хората няма никакво значение.
А за разните майстори, Повечето не разбират от алфи и това май е факт. И има една истина за алфите, има разни немски ел. части в тях, които се чупят, и за смяната на някой от тях ти трябва гинеколок да бръкне, иначе нямат стигане
, но пък има един майстор(че не му знам името), с тънки пръсчета, и обича да се завира по разни дупки
, така че..... и това се решава.
Частите не са скъпи за нея и се подържа лесно стига да искаш.
Ако стигането от точка А до точка Б за теб трябва да е и удоволствие, и ти е харесала колата, може би това е марката.
И взимай смело, никога не можеш да знаеш в какво се забъркваш
Имай в предвид, че хората тук са доста пристрастни към тази марка.
И също имай в предвид, че повечето от тях няма да сменят марката и винаги ще карат алфа.
Иначе, Да чупи се колата. Повече от други коли,

Доста зависи от късмета при покупката на колата, което важи и при другите марки де.
Но повечето майстори с които съм говорил (и не карат алфа), са ми казвали, че е хубава кола но не е за нашите пътища, което можеби е много вярно, но коя кола е за тези пътища?
Ниска и твърдо вози, което си е предимство при по-екстремно каране.
Та, и да има грам истина в хорските прикаски, че колата се чупи, ако ти харесва и ти доставя удоволствие, какво то ти казват хората няма никакво значение.
А за разните майстори, Повечето не разбират от алфи и това май е факт. И има една истина за алфите, има разни немски ел. части в тях, които се чупят, и за смяната на някой от тях ти трябва гинеколок да бръкне, иначе нямат стигане

Частите не са скъпи за нея и се подържа лесно стига да искаш.
Ако стигането от точка А до точка Б за теб трябва да е и удоволствие, и ти е харесала колата, може би това е марката.
И взимай смело, никога не можеш да знаеш в какво се забъркваш

Тва е цялата истина,от край до край

Comment